Faster & Raymarine

Faster suunnannäyttäjänä vene-elektroniikan, veneen ja moottorin yhdistämisessä jo vuodesta 2012.

Yhteistyössä maailman suurimpien vene-elektroniikkavalmistajiin lukeutuvan Raymarinen ja Honda-perämoottorien kanssa olemme kehittäneet kuluttajille monipuolisen monitoimilaitteen, joka palvelee veneilijää optimaalisesti navigoinnin, kalastuksen ja viihteen saralla. Raymarine -monitoiminäyttö, joka on vakiona jokaisessa Faster-veneessä näyttää mm. Honda-moottoridatan, tukee navigoinnin yleisimpiä karttaformaatteja, toistaa mp3-musiikkia ja pystyy toistamaan ja tallentamaan liikkuvaa kuvaa.

Näytössä on lisäksi sisäänrakennettu WiFi-yhteys, jonka avulla saat uusimmat päivitykset sekä ominaisuudet käyttöösi vaivattomasti. WiFi-yhteys mahdollistaa näytön jakamisen langattomasti esim. oman tablettisi kanssa. Sisäänrakennettu CHIRP-kaikuluotain on automaattisesti taajuutta vaihtava kaikuluotain, joten tieto joka välittyy käyttäjälle on aina reaaliaikainen ja tarkka. Lisävarusteisen IP-kameran avulla pystyy näytön kautta tallentamaan ja toistamaan liikkuvaa kuvaa, niin päivä- kuin yöaikaan. Tarvittaessa saat lisäksi haettua laitteesta veneen ja monitoiminäytön ohjekirjat. Lisävarusteilla voit laajentaa Raymarine-monitoiminäytön ohjaamaan autopilottia, reitittämään automaattisesti veneilyreitit väyliä pitkin, tai vaikkapa päivittämään syvyyskäyrät reaaliajassa.

Raymarine-monitoiminäytön ominaisuudet:

  • Honda ECOmo –moottoridata. Kaikki tarpeelliset tiedot moottorilta veneilijälle, näyttää myös taloudellisimman ajotavan. Voit itse räätälöidä näyttösivusi itselle sopivimmilla moottoritiedoilla tai yhdistää ne kartta-, kaiku- tai esim. tutkasivuston kanssa.
  • Viihde-elektroniikan ohjaus Bluetooth-toiminnon kautta. Voit toistaa mp3-musiikkia sekä tallentaa ja toistaa liikkuvaa kuvaa päivä- ja yöaikaan (ip-kamera).
  • CHIRP-kaikuluotain vakiona. Näe pohjanmuodot ja kohdekalat. CHIRP-kaikuluotain vaihtaa jatkuvasti automaattisesti taajuutta. 
  • Sisäänrakennettu WiFi. Voit esim. langattomasti jakaa näytön oman tablettisi kanssa, sekä saada uusimmat päivitykset ja ominaisuudet käyttöösi vaivattomasti.
  • Tukee navigoinnin yleisimpiä karttaformaatteja: Lighthouse, Navionics ja C-Map Essentials.
  • Ohjekirjat suoraan näytön kautta. Voit selata Raymarine-monitoiminäytön sekä veneen ohjekirjat suoraan näytöstä käsin.

Lisävarusteilla voit laajentaa Raymarine-monitoiminäytön esim. ohjaamaan autopilottia, reitittämään automaattisesti veneilyreitit väyliä pitkin, tai vaikkapa päivittämään syvyyskäyrät reaaliajassa.

Kaikki tämä jokaisessa Faster-mallissa pienimmästä suurimpaan.

Raymarine by Flir -logo - black

Kuvagalleria

Sulje
Sulje