Introduktion

EN MÅNGSIDIG FÖRBINDELSE- OCH ALLROUNDBÅT

Nyheten är en mångsidig förbindelse- och nöjesbåt för fartfyllda båtåkare som förlitar sig på kvalitet, hållbarhet och lättskötthet. Aluminiumskrovet är fullständigt nytt, men har inspirertas av storesyster 635 CC. Förens form är skarp, dvs. nyheten har inte bogport, och den går väldigt fint genom även vågiga vatten.

Styrpulpeten har till Faster 625 CC helt och hållet omdesignats. Fokusen har under designprocessen främst av allt varit på ergonomi och bekvämlighet. Pulpeten har även designats så, att tillbehörsmonteringar är möjligast lätt. Vindrutan är av äkta glas och en vindrutetorkare hör till standardutrustningen. Styrpulpeten har till Faster 625 CC helt och hållet omdesignats. Fokusen har under designprocessen främst av allt varit på ergonomi och bekvämlighet. Pulpeten har även designats så, att tillbehörsmonteringar är möjligast lätt. Vindrutan är av äkta glas och en vindrutetorkare hör till standardutrustningen. Bärförmågan hos 625 CC är lysande - även med en fullt lastad båt (10 personer) går båten lätt fram genom vattnet. Maximala hastigheten med en 150 hk:s utombordare stiger lätt till bättre sidan av 40 knop.

Liksom alla Faster-båtmodeller är även nya 625 CC lätt att anpassa till eget bruk. På tillbehörslistan finns bl.a. tilläggslådor för rep/utrustning som även fungerar som extra säten, och nyheten går även att utrusta med en robust utrustningstarga/T-Top (tillbehör). Längs med förens inre sidor finns två rymliga, långa förvaringsutrymmen, där t.ex. fiskeutrustning och -spön kan förvaras, och likaså på främre sidan av styrpulpeten finns en bred aluminiumlåda för diverse utrustning.

Nya Faster 625 CC är designad främst för skärgårdens båtanvändare som behöver en robust, mångsidig och mjuktgående förbindelse- och allroundbåt som klarar av steniga stränder och stormiga öppna vatten.

Faster 625 CC


Faster 625 CC

Längd
6,25m
Total längd
6,60 m
Bredd
2,35 m
Vikt
840 kg
Antal personer
10
Båtens bärkapacitet
995 kg
Motor
115-200 hk
Estimerad max. hastighet med två passagerare
45 kn
Godkännande
CE/C
Bottenvinkel
18°
Akterspegelns höjd
635 mm
Längd på styrkabel
5,5 m
Längd på reglagekabel
18'
Självlänsande
Skrov
EN-AW 5754/5083
Sittlådor
Polyethene
Komfortstolar
Polyethene
Styrpulpet
Polyethene
Räcken
HST
Däck
Aluminium
Vindruta
Glass
Bränsletank
140 l
Botten
4 mm
Akterspegel
4 mm
Sida
4 mm
Övre sida
3 mm
Innersida
2 mm
Stäng
Stäng