Rampilta Rantaan - Uudet Faster 545 -mallit

Faster tuo käytännölliset keularampit kaikkien ulottuville

Faster tuo kaudelle 2016 kaksi täysin uutta keularampillista alumiinivenettä mökkiveneilyn jokamiesluokkaan. Uutuuksista Faster 545 SC on tuplapulpettivene kiinteällä väliovella ja sisarmalli 545 CC keskipulpetillinen versio. Molemmat mallit on varustettu 88 cm leveällä sähkötoimisella keularampilla. Veneet ovat Fasterille tuttuun tapaan erittäin hyvin vakiovarusteltuja ja helposti muunneltavissa omaan käyttöön sopiviksi.

Uusissa 545-malleissa on 18° nousulistaton V-pohja, joka takaa pehmeän ja tasapainoisen kulun kovemmassakin aallokossa. Runkomuotoilun ansiosta veneiden ajo-ominaisuudet ovat täysin verrattavissa normaalikeulaisiin veneisiin ja saavuttavatkin helposti 100 hv:n perämoottorilla n. 34 solmun huippunopeuden jopa neljän hengen kuormalla. Keularampin ansiosta rantautuminen luonnonrannalle on entistä helpompaa ja kulkeminen veneeseen vaivatonta. Myös isompien kuormien lastaaminen ja purkaminen hoituu kevyesti kiitos keularampin, ja kuljetat helposti vaikkapa kottikärryt, kaksipyöräiset tai minimönkijät mökille. Keularamppia ohjataan sähköisesti joko ohjauspulpetin kiinteästä käyttökytkimestä tai vakiona tulevalla langattomalla kaukosäätimellä. 

Vakiovarustus on tuttuun tapaan kattava. Uutuusmalleista löytyy vakiona mm. hydrauliohjaus, uistelunnopeuden säädin, Raymarine a78 -monitoiminäyttö Chirp -kaikuluotaimella, Securmark -turvamerkintä, kuppi-istuimet sekä leveä kiskoihin asennettava säilytys-/istuinlaatikko. Faster-veneistä lähtöisin olevat ainutlaatuiset asennuskiskot, joiden myötä veneiden muunneltavuus eri käyttötarpeisiin on erityisen vaivatonta, löytyvät tietenkin myös uutuusmalleista. Räätälöit helposti veneestä omanlaisesi kattavaa lisävarustelistaa hyödyntäen. Lisävarustelistalta löytyy mm. peräkuomu, comfort-istuimet, erikokoisia istuin-/säilytyslaatikoita, trimmitasot, klaffipenkki ja kuormansidontapisteet.

Uutuusmallit soveltuvat niin yhteysveneeksi, kalastukseen, sukeltajien käyttöön kuin monipuoliseksi kuormajuhdaksi. Faster-veneet suunnitellaan ja valmistetaan kokonaisuudessaan Juha Snell Oy:n tehtaalla Tuusulan Kellokoskella.

Mallit esitellään yleisölle ensimmäistä kertaa Helsingin Vene 16 Båt -näyttelyssä helmikuussa 2016.

Faster 545 CC/SC  
Pituus (m) 5,45
Leveys (m) 2,10
Paino (n. kg) 670
Henkilöluku 8
Muu kuorma (kg) 125
Moottorisuositus (hv) 80-100
Hyväksyntä CE/C
Pohjan V-kulma 18˚
Keularampin leveys (cm) 88

Lisätiedot, myynti ja markkinointi:

Tuotepäällikkö Jussi Virtanen, Oy Brandt Ab (jussi.virtanen(at)brandt.fi / 050 4413 780)
Markkinointiassistentti Annina Nygård, Oy Brandt Ab (annina.nygard(at)brandt.fi / 040 553 6064)
Valmistaja: Juha Snell Oy +358 (0)9 279 71200

Lehdistötiedote ja kuvat.

Faster Aluminium Boats 2016 -esite

Kuvagalleria


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje