Allt För Sjön 1-10 mars - Faster vid monter A26:13

Allt För Sjön 2019

Vi är åter med på Allt För Sjön -båtmässan i Stockholm! Du är varmt välkommen att bekanta dig med våra robusta aluminiumbåtar, som tillverkas helt och hållet utanför Tusby i södra Finland. De Faster-båtar som ställs ut vid monter A26:13 är:

Faster 495 CX
En smidig lättviktare med bred sidopulpet och stor öppen för. Modellens specialitet är sidodörren på babord sida om pulpeten, som förbättrar vindskyddet för alla passegerare i aktern.

Faster 545 CC
En mångsysslare med praktisk bogramp. Enkel att lasta, men även väldigt användbar för att ta i land vid steniga naturstränder. Köregenskaperna är i toppklass.

Faster 560 SC
Familjebåten med stort F. Mångsidig, trygg men samtidigt rolig att köra. Bakom de dubbla styrpulpeterna med mellandörr sitter hela sällskapet i skydd från vind och sjöstänk. Gott om förvaringsutrymmen både i akterbänken, i pulpeterna och i fören.

Faster 625 CC
En av modellprogrammets nyaste båtmodeller. Ett ytterst robust skrov som klarar av hård sjögång och slitage. Enkelt att röra sig ombord tack vare den centralt placerade styrpulpeten. Som tillbehör kan köpas sidodörrar för varsin sida av pulpeten, vilket ökar vindskyddet i aktern.

Faster 635 SC
En mångsidig kombination av nöjes- och arbetsbåt, utrustad med en praktisk bogramp. Lämpad speciellt för transport av last och människor, som båt för dykare eller rent fritidsfiske. Köregenskaperna är utomordentligt goda, trots bogrampen - skrovformen gör att bogrampen inte är "i vägen" utan skrovet skär fint igenom vågorna. Gott om stuvutrymmen och plats för t.o.m. en fyrhjuling i fören.

---

Mer information om Stockholm Allt För Sjön hittar du på www.alltforsjon.se


Tillbaka till listan

Stäng
Stäng