Faster 635 SC - keularampillinen monikäyttövene vertaansa vailla.

Kellokoskelainen Juha Snell Oy jatkaa täysalumiinisten avoveneiden suunnannäyttäjänä, julkaisten kaudelle 2018 jo neljännen kaularampillisen huviveneensä. Faster 635 -malliperheeseen liittyy keväällä tuplapulpetillinen 635 SC, joka tarjoaa mainiot puitteet niin mökkiveneilijöille, päiväretkeilijöille, yhteysvenekäyttäjille kuin saariston urakoitsijoille. Uutuusmallin ensiesittely Vene 18 Båt -näyttelyssä 9.-18.2.2018 osastolla 6h48.

Reilun kuuden metrin pituinen keularampillinen Faster 635 SC on erittäin monikäyttöinen ja laajasti muunneltavissa oleva huvi- ja työveneen yhdistelmä, jonka kuormansietokyky on poikkeuksellisen suuri. Kymmenen henkilön lisäksi veneeseen voi huoletta lastata yli 300 kg kuormaa, ilman että joutuu tinkimään veneen loistavasta suorituskyvystä. Faster-veneiden tapaan veneessä on loistavat ajo-ominaisuudet kovaankin keliin. Nerokkaan runkomuotoilunsa ansiosta 635 SC kulkee johdonmukaisesti ja pehmeästi läpi aallokon. Monikäyttöinen keularamppi ei vaikuta ajokokemukseen.

Reilusti yli metrin leveää keularamppia pitkin on erityisen helppoa lastata kyytiin suurempiakin kuormia, ja samaten keularamppi tekee veneeseen astumisesta erittäin vaivatonta, jopa kivikkoisilta rannoilta ja kallioilta. Tilavalla keulaturkilla kuljetat helposti mökille jopa täyskokoisen mönkijän, jonka kiinnität turvallisesti turkissa vakiona oleviin kuormansidontapisteisiin.

Ohjauspulpetit ovat uutta Faster-designia, ja ne on suunniteltu ergonomiapainotteisesti. Kuljettajalla on kaikki hallintalaitteet hyvin käsillä, ja vakiona veneeseen asennettu 9-tuumainen Raymarine Axiom -monitoiminäyttö on sopivasti kuljettajan näkökentässä olematta tiellä. Kuljettajalle vakiona asennettu tuulilasinpyyhin pitää huolen, että näkyvyys säilyy myös syksyn sateissa. Korkea, aidosta lasista valmistettu tuulilasi suojaa tehokkaasti kaikkia veneen takaosassa matkustavia niin viimalta kuin roiskeilta, ja ohjauspulpettien väliin asennettu kiinteä, yksiosainen väliovi parantaa osaltaan tuulensuojaa entuudestaan. Väliovi on helppo ja turvallinen käyttää kaasujousen ansiosta.

Sisälaidoissa kulkee tuttuun tapaan Fasterin uniikit alumiinikiskot, joihin on nopeaa ja helppoa asentaa mm. lisäpenkkejä ja säilytyslaatikoita omien käyttötarpeiden mukaan. Faster 635 SC -malliin on myös mahdollista asentaa vetolaatikkomallinen jääkaappi sekä kiskoon kiinnitettävä pöytä jalalla, joilla matkustusmukavuus on taattu myös pidemmillä retkillä.

Uusi Faster 635 SC on maailman ensiesittelyssä Helsingin Vene18-näyttelyssä 9.-18.2.2018 osastolla 6h48.

Liitetiedostot

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat


Kuvat


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje