Faster & Raymarine

Faster suunnannäyttäjänä vene-elektroniikan, veneen ja moottorin yhdistämisessä jo vuodesta 2012.

Vakiovarusteena uusi Raymarine Axiom 9 -monitoiminäyttö

Vuosimallin 2018 Faster-venepaketeissa* on vakiovarusteena uusi Raymarine Axiom 9 -karttaplotteri. Axiom tuo kaiken veneessä tarvittavan tiedon käden ulottuville ja tekee navigoinnista vaivatonta ja hauskaa. Monipuolinen navigointijärjestelmä mahdollistaa turvallisen liikkumisen vesillä, kaikuluotain piirtää pohjan muodon ja moottoridata kertoo kaiken oleellisen veneen voimanlähteestä reaaliajassa. Selkeä käyttöjärjestelmä voidaan helposti mukauttaa omaan navigointityyliin sopivaksi.

Tyylikäs Axiom on kooltaan 9” ja siinä on tehokas ja salamannopea 4-ydinprosessori sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen Lighthouse 3 -käyttöliittymä. Näppärä kosketusnäyttö tekee reittien suunnittelusta nopeaa ja helppoa, ja valikoissa liikkumisen vaivattomaksi. Axiomin näyttö on reunasta reunaan lasia ja se on muotoilultaan puhutteleva.
Sisäänrakennettu Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys mahdollistaa yhteyden muodostamisen Raymarinen uusimpiin tabletti- ja älypuhelinsovelluksiin, joten voit helposti hyödyntää omaa älypuhelintasi tai tablettiasi esim. navigoinnissa.

Axiom on laajennettavissa monipuolisesti, joten siihen voidaan lisätä ominaisuuksia tarpeen mukaan. Axiom tukee kaikkia Raymarinen lisälaitteita, kuten Quantum-tutka, CHIRP-kaikuluotain, FLIR-lämpökamerat, audiolaitteet, mittarit, kamerat ja Evolution-autopilotti. Nämä ovat optioita, jotka ovat tarvittaessa mahdollista liittää Axiomin kanssa samaan verkkoon. Lisätietoja em. optioista saat lähimmältä Faster-jälleenmyyjiltäsi tai osoitteesta www.raymarine.fi

HUOM!
Axiom-näyttö, joka asennetaan vakiona vuosimallin 2018 Faster-venepaketteihin, ei välttämättä ole täysin sama kuin esimerkiksi Raymarine.fi -sivulla mainittu peruspaketti. Esimerkkinä tästä on vakiona asennettava anturi, joka Faster-veneissä on mallia CPT-S.

Raymarine AXIOM -monitoiminäytön ominaisuudet:

  • Honda ECOmo –moottoridata. Kaikki tarpeelliset tiedot moottorilta veneilijälle, näyttää myös taloudellisimman ajotavan.
  • Sisäänrakennettu Bluetooth- ja Wifi-toiminto. Bluetooth-toiminnon kautta voit esim. ohjata viihde-elektroniikkaa (vaatii lisävarusteita). Voit myös langattomasti jakaa näytön oman älypuhelimen/tabletin kanssa sekä saada Raymarinen uusimmat sovelluspäivitykset käyttöösi vaivattomasti.
  • Vakiona CPT-S -anturi.
  • Uusi Lighthouse 3 -käyttöjärjestelmä. Nopea, sujuva ja helppo oppia.  Voit itse helposti räätälöidä näyttösivusi itselle sopivimmilla moottoritiedoilla tai yhdistää ne kartta-, kaiku- tai esim. tutkasivuston kanssa (saattaa vaatia lisälaitteita).
  • NMEA-verkko. Helpottaa lisäelektroniikan asennusta veneeseen.
  • Tukee navigoinnin yleisimpiä karttaformaatteja: Lighthouse, Navionics ja C-Map Essentials.
  • Selkeä ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Navigoit helposti valikoissa ja näytöllä sormikosketuksella, zoomaat nipistämällä ja käynnistät/sammutat näytön liuttumalla sormea on/off-ikonin päällä. Axiom on painikkeeton ja muotoilultaan tyylikäs - itse näyttö on reunasta reunaan lasia.

*) Raymarine Axiom 9 -kaikukarttaplotteri asennetaan vakiona kaikkiin vuosimallin 2018 Faster & Honda -venepaketteihin paitsi kahvaohjattavaan Faster 460 TH -malliin.

Kuvagalleria

Sulje
Sulje