Faster & Raymarine

Faster suunnannäyttäjänä vene-elektroniikan, veneen ja moottorin yhdistämisessä.

Vakiovarusteena uusi Raymarine Axiom+ 9 RV -monitoiminavigointinäyttö.

Vuosimallin 2021 Faster-venepaketeissa* on vakiovarusteena uusi Raymarine Axiom+ 9 RV -karttaplotteri. Axiom tuo kaiken veneessä tarvittavan tiedon käden ulottuville ja tekee navigoinnista vaivatonta. Monipuolinen navigointijärjestelmä mahdollistaa turvallisen liikkumisen vesillä, kaikuluotain piirtää pohjan muodon ja moottoridata kertoo kaiken oleellisen veneen voimanlähteestä reaaliajassa. Selkeä käyttöjärjestelmä voidaan helposti mukauttaa omaan navigointityyliin sopivaksi.

Tyylikäs Axiom+ on kooltaan 9” ja siinä on tehokas ja salamannopea 4-ydinprosessori sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen Lighthouse 3 -käyttöliittymä. Näppärä kosketusnäyttö tekee reittien suunnittelusta nopeaa ja helppoa, ja valikoissa liikkumisen vaivattomaksi. Axiom+ näyttö on reunasta reunaan lasia. Sisäänrakennettu Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys mahdollistaa yhteyden muodostamisen Raymarinen uusimpiin tabletti- ja älypuhelinsovelluksiin, joten voit helposti hyödyntää omaa älypuhelintasi tai tablettiasi esim. navigoinnissa.

Axiom+ on laajennettavissa monipuolisesti, joten siihen voidaan lisätä ominaisuuksia tarpeen mukaan. Axiom+ tukee kaikkia Raymarinen lisälaitteita, kuten Quantum-tutka, CHIRP-kaikuluotain, FLIR-lämpökamerat, audiolaitteet, mittarit, kamerat ja Evolution-autopilotti. Nämä ovat optioita, jotka ovat tarvittaessa mahdollista liittää Axiom+ kanssa samaan verkkoon. Lisätietoja em. optioista saat lähimmältä Faster-jälleenmyyjiltäsi tai osoitteesta www.raymarine.fi

HUOM!
Axiom+ -näyttö, joka asennetaan vakiona vuosimallin 2021 Faster-venepaketteihin, ei välttämättä ole täysin sama kuin esimerkiksi Raymarine.fi -sivulla mainittu peruspaketti. Esimerkkinä tästä on vakiona asennettava anturi, joka Faster-veneissä on mallia CPT-S.

Raymarine AXIOM+ -monitoiminäytön ominaisuudet:

  • Honda ECOmo –moottoridata. Kaikki tarpeelliset tiedot moottorilta veneilijälle, näyttää myös taloudellisimman ajotavan.
  • Sisäänrakennettu Bluetooth- ja Wifi-toiminto. Bluetooth-toiminnon kautta voit esim. ohjata viihde-elektroniikkaa (vaatii lisävarusteita). Voit myös langattomasti jakaa näytön oman älypuhelimen/tabletin kanssa sekä saada Raymarinen uusimmat sovelluspäivitykset käyttöösi vaivattomasti.
  • Vakiona CPT-S -anturi.
  • Parannettu GPS. Seuraavan sukupolven, korkean suorituskyvyn 10 Hz:n GPS/GNSS –vastaanotin, jonka nelinkertaisesti lisätyllä herkkyydellä tarkkaa paikannusta.
  • IPS-näyttötekniikka tarjoaa laajemmat katselukulmat ja terävän kontrastin kaksinkertaisella resoluutiolla perinteisiin näyttöihin verrattuna.
  • LightHouse 3 -käyttöjärjestelmä. Nopea, sujuva ja helppo oppia. Voit itse helposti räätälöidä näyttösivusi itselle sopivimmilla moottoritiedoilla tai yhdistää ne kartta-, kaiku- tai esim. tutkasivuston kanssa (saattaa vaatia lisälaitteita).
  • Parannettu näkymä uusilla LightHouse-väriteemoilla, kuten Päivä-, Superpäivä-, Hämärä- ja Yötila. Jokasään näytöt ovat 25% kirkkaammat (jopa 1,800 nitiä).
  • NMEA-verkko. Helpottaa lisäelektroniikan asennusta veneeseen.
  • LightHouse-merikartta (ladattava yksi valinnainen maa)
  • Selkeä ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Navigoit helposti valikoissa ja näytöllä sormikosketuksella, zoomaat nipistämällä ja käynnistät/sammutat näytön liuttumalla sormea on/off-ikonin päällä. Axiom on painikkeeton ja muotoilultaan tyylikäs - itse näyttö on reunasta reunaan lasia.

*) Vuosimallin 2021 Faster-venepaketit sisältävät vakiona Raymarine AXIOM+ "9 RV -monitoiminavigointinäytön CPT-S-anturilla, hydrauliohjauksen sekä Trolling Control -uistelunnopeuden säädön.

Kuvagalleria

Sulje
Sulje