Faster suunnannäyttäjänä vene-elektroniikan, veneen ja moottorin yhdistämisessä jo vuodesta 2012.

Yhteistyössä maailman suurimpien vene-elektroniikkavalmistajien ja Honda-perämoottorien kanssa olemme jo vuonna 2012 kehittäneet kuluttajille monipuolisen monitoimilaitteen, joka palvelee veneilijää optimaalisesti navigoinnin, kalastuksen ja viihteen saralla. Raymarine -monitoiminäyttö, joka on vakiona jokaisessa Faster-veneessä, mm. näyttää Honda-moottoridatan, tukee navigoinnin yleisimpiä karttaformaatteja, sekä toistaa mp3-musiikkia ja pystyy toistamaan ja tallentamaan liikkuvaa kuvaa.

Monitoimisuus ei tosin lopu tähän. Näyttöön on lisäksi sisäänrakennettu WiFi-yhteys, jonka avulla saat uusimmat päivitykset sekä ominaisuudet käyttöösi vaivattomasti. WiFi-yhteys mahdollistaa myös, että voit langattomasti jakaa näytön esim. oman tablettisi kanssa. Kalastajien, sukeltajien ja muiden vedenalaisesta maailmasta kiinnostuneiden tarpeet olemme myös huomioineet yhdistämällä monitoiminäyttöön CHIRP-kalakaikun. IP-kameran avulla pystyy näytön kautta jopa tallentamaan ja toistamaan liikkuvaa kuvaa, niin päivä- kuin yöaikaan. Tarvittaessa saat lisäksi haettua laitteesta veneen ja monitoiminäytön ohjekirjat. Lisävarusteilla voit laajentaa Raymarine-monitoiminäytön ohjaamaan autopilottia, reitittämään automaattisesti veneilyreitit väyliä pitkin, tai vaikkapa päivittämään syvyyskäyrät reaaliajassa.

Raymarine-monitoiminäytön ominaisuudet:

  • Honda ECOmo –moottoridata. Kaikki tarpeelliset tiedot moottorilta veneilijälle, näyttää myös taloudellisimman ajotavan. Voit itse räätälöidä näyttösivusi itselle sopivimmilla moottoritiedoilla tai yhdistää ne kartta-, kaiku- tai esim. tutkasivuston kanssa.
  • Viihde-elektroniikan ohjaus Bluetooth-toiminnon kautta. Voit toistaa mp3-musiikkia sekä tallentaa ja toistaa liikkuvaa kuvaa päivä- ja yöaikaan (ip-kamera).
  • CHIRP-kalakaiku vakiona. Näe pohjanmuodot ja kohdekalat.
  • Sisäänrakennettu WiFi. Voit esim. langattomasti jakaa näytön oman tablettisi kanssa, sekä saada uusimmat päivitykset ja ominaisuudet käyttöösi vaivattomasti.
  • Tukee navigoinnin yleisimpiä karttaformaatteja: Lighthouse, Navionics ja C-Map Essentials.
  • Ohjekirjat suoraan näytön kautta. Voit selata Raymarine-monitoiminäytön sekä veneen ohjekirjat suoraan näytöstä käsin.

Lisävarusteilla voit laajentaa Raymarine-monitoiminäytön esim. ohjaamaan autopilottia, reitittämään automaattisesti veneilyreitit väyliä pitkin, tai vaikkapa päivittämään syvyyskäyrät reaaliajassa.

Kaikki tämä jokaisessa Faster-mallissa pienimmästä suurimpaan.

Raymarine by Flir -logo - black

Kuvagalleria


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje