Best of Boats Award 2017 - Faster 625 CC on finaalissa!

Best of Boats 2017 - Faster 625 SC

Faster 625 CC - Best of Boats Awards 2017 finalisti!

Kauden uutuus Faster 625 CC on iloksemme valittu Best of Boats Award 2017 -kisan finaaliin 585 koeajetun veneen joukosta. Veneen vankka ja jämerä rakenne, suuret liikkumatilat sekä erinomainen ajettavuus ovat avittaneet uutuusmallin nousua neljän parhaan joukkoon sarjassa 'Best for Beginners'. Voittajat kruunataan marraskuussa Berliinin Boot & Fun -venemessuilla.

Kansainvälisistä venealan toimittajista koostuva Best of Boats Award -tuomaristo on julkaissut vuoden 2017 finalistit. Best of Boats Awards, eli BOB Awards, jaetaan jo neljättä kertaa, ja tuomariston jäsenet ovat koeajaneet kuluvan kauden aikana jopa 585 eri venemallia 22 eri maasta löytääkseen kuluttajan kannalta Euroopan markkinoilla olevat parhaat vapaa-ajan veneet. Tuomaristo koostuu 17:stä ammattitaitoisesta venealan toimittajasta ympäri Eurooppaa, ja suomalaistoimittajista tuomaristossa istuu Venemestari -lehden Jan Sjölund.

Ylpeinä voimme todeta, että jo toista vuotta peräkkäin Faster on yltänyt finaalipaikalle, ja jännityksessä odotamme kuin pitkälle se tällä kertaa riittää. Kilpailu Beginners-luokassa on todella kovaa, joten paras vene voittakoon! Voittajat julkaistaan Berliinissä marraskuussa 2017.

Faster seuraa tapahtumia niin verkossa kuin paikan päällä, ja päivitämme viimeiset kuulumiset omiin sosiaalisen median kanaviin - pysy siis kuulolla ja seuraa meitä facebookissa ja instagramissa.

---

Lisätietoja Best of Boats Awardseista osoitteessa www.bestofboats.com 

Kuvagalleria


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje