Honda Showroom Vantaan Porttipuistossa ma 15.2 lähtien - Tervetuloa tutustumaan Faster-mallistoon!

Honda Marine Showroom
Tervetuloa tutustumaan kattavaan Faster-venemallistoomme, tottakai turvavälit huomioiden!

Kevät tekee tuloaan, poikkeusoloista huolimatta. Vaikka venemessut ovatkin tältä keväältä peruttu, ei sinun tarvitse ostaa sikaa säkissä ja arpoa mikä venemalli olisi omiin tarpeisiin sopiva, sillä koko Faster-huvivenemallistomme on fyysisesti esillä koko kevään ajan Vantaan Porttipuistossa, aivan Vantaan Ikean tietämillä. Turvavälit ja suositellut rajoitukset huomioiden toivotamme sinut tervetulleeksi löytämään juuri sinulle sopivan veneen asiantuntijoidemme avustuksella. Sopivan veneen löydyttyä ohjaamme sinut asuin- tai mökkipaikkakuntasi mukaan lähimmälle palvelevalle Faster-jälleenmyyjälle.

Näyttelytilassa, joka sijaitsee Unikulman kanssa samassa kiinteistössä, pääset näkemään koko huvivenemallistomme pienimmästä suurimpaan. Kaikki huviveneemme ovat tälle kaudelle läpikäyneet tyylikkään värimaailmamuutoksen, eli kaikki veneet ovat Showroomissa nähtävillä uudella tyylikkäällä, tummemmalla värityksellä. Lisäksi täysin uudistetut 525- ja 545-mallit ovat ensiesittelyssä! Veneissä niin pulpetit tuulilaseineen, kuomukotelot, säilytyslaatikot kuin köysi-/ankkurilaatikot perässä ovat uusia, kuten myös mm. peräkuomut. Pulpetit ovat tuttuja viime vuoden tulokkaista, Faster 570 SC- ja CC-malleista. Nämä uudistetut 500-sarjan suosikkimallit kannattaa tulla omin silmin näkemään! Esillä myös monia lisävarusteita, joita et välttämättä jälleenmyyjän tiloissa pääse kauden aikana näkemään.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan venemallistoomme maanantaista 15.2.2021 lähtien jopa huhtikuun puoleenväliin asti!

Toistaiseksi voimassa olevat aukioloajat ovat: ark 10-19, la 10-17 ja su 12-16.
Pyhäpäivinä Showroom on suljettu. Aukioloaikojen mahdollisista muutoksista tai muista poikkeuksista ilmoitamme vähintään sosiaalisen median kanavissamme ( Facebook ja Instagram).

Honda Marine Showroom - kartta

Osoite: Porttisuontie 13, Vantaa. Näyttelytila sijaitsee samassa rakennuksessa Unikulman kanssa, kulku Unikulman pääovesta.

HUOM! Tulethan paikalle vain oireettomana ja muistathan pitää tarvittavat turvavälit. Toivomme kasvomaskin käyttöä koko vierailun ajan, sekä yleistä hyvää hygieniaa. Seuraamme myös pääkaupunkiseudun suosituksia, joten muutokset mahdollisia tilanteen niin vaatiessa.


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje