Lehdistötiedote

Uudistettu Faster-mallisto esillä Honda Marine Showroomissa 15.2. alkaen

Poikkeusoloista huolimatta kevään peruttuja venemessuja ei kannata jäädä murehtimaan. Kaudelle 2021 uudistettu Faster-huvivenemallisto tullaan kokonaisuudessaan esittelemään maanantaista 15.2.2021 lähtien Vantaan Porttipuistossa, Honda Marine Showroomissa. Tervetuloa tutustumaan venemalleihimme sisätiloihin, turvavälit ja yleiset suositukset huomioiden.

 Koko Faster-huvivenemallisto on uudistettu värimaailmaltaan kaudelle 2021. Kaikissa malleissa on otettu käyttöön uusi, tyylikäs tummempi ilme, joka näkyy niin mustissa kaiteissa kuin tummemmissa pulpeteissa ja laatikkorakenteissa. Kaikkiin malleihin on nyt myös mahdollista valita istuinpehmusteet kahdesta eri kuosista (lisävaruste). 

Suurimman uudistuksen ovat kokeneet Faster 500-sarjalaiset, eli 525 SC/CC- ja 545 SC/CC -mallit. Kyseiset venemallit on uudistettu liki täysin rungosta ylöspäin; uuden yhtenäisen tumman ilmeen lisäksi näissä malleissa etenkin ohjauspulpeteista huomaa uudistuksen – ne ovat nyt entistä virtaviivaisemmat ja tyylikkään tukevat. Lasinen tuulilasi mahdollistaa myös tuulilasinpyyhkijän asennuksen (saatavana lisävarusteena). Pulpettien etupuolella on reilut astintasot, joiden myötä on entistä vaivattomampi astua veneeseen myös sen ollessa laiturissa laita kiinnitettynä. Uudet pulpetit ovat tuttuja vuonna 2020 lanseeratuista Faster 570-malleista. 

Myös takaköysiboksit sekä peräkuomukotelot ovat 500-sarjalaisissa uudistettu, ja tätä nykyä veneissä on paikka kahdelle akulle. Uusille 525 CC- ja 545 CC-, sekä 570 CC -keskipulpettimalleille on uutena lisävarusteena saatavana tuulensuojaa lisäävä sprayhood, ja Faster 600-sarjalaisille tyylikäs T-Top. Myös nämä lisävarusteet ovat nähtävillä Showroomissa. 

Honda Marine Showroom avataan yleisölle ja lehdistölle maanantaina 15.2.2021, ja palvelee näyttelytilana huhtikuun puoleen väliin asti. Turvavälit ja yleiset suositukset huomioiden toivotamme lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan huvivenemallistoomme! Paikan päällä asiantunteva henkilökunta auttaa veneen valinnassa, ja ohjaa tarvittaessa lähimmälle jälleenmyyjällesi.

Missä? Vantaan Porttipuistossa osoitteessa Porttisuontie 13, 01200 Vantaa. Näyttelytila sijaitsee samassa kiinteistössä Unikulman kanssa (aivan Ikean tietämillä), kulku Unikulman pääovista.  

Toistaiseksi voimassa olevat aukioloajat: ark 10-20, la 10-17 ja su 12-16
Mahdollisista poikkeusaukioloajoista tiedotamme sosiaalisen median kanavissamme.

Liitetiedostot

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat


Kuvat


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje