Faster 495 XC - vene uudistetuilla ominaisuuksilla

Faster on uudistanut aiemmat suosikkimallinsa 495 CC:n sekä 495 CX:n.
Uutuusmalli Faster 495 XC:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota sisätilojen monipuolisuuteen ja toiminnallisuuteen

Uudessa 495 XC -mallissa on uusi pulpetti sekä erittäin suojaavat sivuovet vakiovarusteena. Veneessä on uusi swing-penkki isolla kaksiosaisella säilytystilalla ja uusi ylälaitaprofiili, joka mahdollistaa kaiteiden ja lisävarusteiden helpon kiinnityksen ja muokkaamisen.
Veneen peräosan boksit on uudelleen muotoiltu helpottamaan veneen perällä operoimista.

Uudessa Fasterissa vakiovarusteena ovat mm. hydrauliohjaus ja Raymarinen
AXIOM+ 9” RV -monitoiminäyttö kaikuluotaimella sekä uistelunopeuden säädin.

Faster 495 XC

495 XC:n lattia on kauttaaltaan tasainen jonka ansiosta veneessä on hyvin tilaa liikkua. Uuden swing-penkin kääntyvä selkänoja helpottaa veneen takapenkille kulkua. Veneen takakaide on lyhyempi, jolloin sen päädystä on helpompi nousta takatasoille. Uudessa pulpetissa on Fasterin isommista malleista tutut askelma-upotukset, joka helpottaa veneestä laiturille nousemista.

Faster 495 XC on monikäyttöinen vene, joka sopii erinomaisesti kalastajalle, cruisailijalle kuin mökkeilijällekin.
Mahdollisimman suuren ja tasaisen perätason ja irroitettavan takakaiteen ansiosta Faster 495 XC sopii myös mainiosti heittokalastukseen. Uusi Faster tarjoaa suojaa kaikille matkustajille. Suojaavat ovet ja tuulilasi tarjoavat mukavan matkustuskokemuksen kaikille veneen matkustajille. Viidelle ihmiselle on saatu istuintilat tuulilasin taakse. Veneen takaosassa on silti tilaa liikkua mukavasti.

Veneen tavaratilaa on lisätty ja kuljettajan penkin alta löytyy erittäin suuri säilytystila. 495 XC:n keulan yhtenäisestä tilasta on tehty mahdollisimman suuri, kuten Fastereissa on tapana. Veneen keulassa ei ole kiinteitä penkkejä keulaboksia lukuunottamatta, jotka veisivät tilaa kuljetettavilta tavaroilta. Taaksepäin aukeavat ovet mahtuvat aukeamaan, vaikka keulassa olisi paljon tavaraa. Pulpetin edessä
matkustavat tavarat ja takana ihmiset.


Uutuusmallin nousulistaton pohja takaa taatut Fastermaiset ajo-ominaisuudet kovemmassakin kelissä.


 

Liitetiedostot

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat


Kuvat


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje