Finalplats för Faster 625 CC i Best of Boats Award 2017

Best of Boats 2017 - Faster 625 SC

Faster 625 CC - finalist i Best of Boats Awards 2017!

Säsongens nyhet Faster 625 CC har till vår stora glädje knipit en finalplats i årets Best of Boats Award. Av totalt 585 provkörda båtar har endast 22 stycken klarat sig till finalen, så det i sig är redan en god prestation. BOB Awards juryn består utav 17 professionella båtjournalister från hela europa, och priserna delas ut med slutkonsumenten i åtanke.

Faster 625 CC är en av fyra finalister i kategorin 'Best for Beginners', dvs. bästa båt för nybörjare. Nyhetens stabila och säkra skrov, utmärkta köregenskaper och bevämligheten att röra sig ombord på båten lär ha inverkat på beslutet att placera 625 CC i nybörjarkategorin. Faster 625 CC är en robust mångsysslare som går mjukt i sjö, presterar bra samt beter sig förutsebart i alla lägen. De andra tre finalisterna i samma kategori kan du kolla in här.

Vinnarna krönas under Boot & Fun -båtmässan i tyska Berlin i november 2017. Faster är såklart på plats och håller dig informerad om vad som sker på plats. Följ oss gärna på facebook och/eller instagram för att höra de nyaste skvallren!

---

Mer information om Best of Boats Award 2017 på  www.bestofboats.com 

Bildgalleri


Tillbaka till listan

Stäng
Stäng