Varför Faster?

Den enda riktiga aluminiumbåten.

Vi på Juha Snell Oy tillverkar våra båtar med stor passion och kompromisslös kunskap. Varenda Faster tillverkas noggrannt för hand, och är således inga massprodukter. Båtarna är som hemma i våra varierande väderförhållanden, vid våra steniga stränder och grunda vatten. Faster - finskt hantverk för finländare.

Tio unika skäl att välja Faster

1  Faster är hållbar

 • Tillverkningsmaterialen och materialtjockleken är planerade och förverkligade så att Faster håller även under hårda förhållanden - år ut och år in.

2  Faster är en äkta aluminiumbåt

 • Rent, omålat marinaluminium tål hård användning och behåller sitt utseende år efter år. Det använda materialet för Faster lätt att rengöra och att hålla ren.

3  Faster är finländsk

 • Faster är inhemskt arbete av högsta kvalitet - båtarna designas och tillverkas vid Juha Snell Oy:s fabrik i södra Finland och var och en av båtarna är ett handgjort mästerverk.

4  Faster är pålitlig

 • Faster har från första början tillverkats för yrkesbruk. Både räddningsverk och polis, samt de som måste kunna ta sig fram när alarmen går oberoende av väder och vind, har länge litat på Faster - därför kan öven du lita på Faster. Lättillgänglighet samt höga fribord och välplacerade räcken ökar tryggheten ombord.

5  Faster anpassar sig till många användningssyften

 • Fasterbåtarna kan omvandlas enligt ditt aktuella användningsbehov. Var och en av Fasterbåtarna kan utrustas med sittbänkar av olika storlekar. Sittlådorna fungerar på samma gång som extra förvaring. Sittlådorna finns i tre storlekar: 44 cm, 78 cm och 118 cm. Med hjälp av sittlådorna omformar du din Faster så den passar just ditt användningssyfte.

6  Faster håller sitt värde

 • Stark konstruktion och lättskötta, hållbara material garanterar att Faster håller ett ovanligt högt andrahandsvärde. Tilläggsutrustning finns även att få i ett senare skede. 

7  Faster - en välbyggd båt

 • Skrovet och styvkonstruktionen svetsas alltid.
 • Stark och hållbar aluminiumdurk.
 • Durken är tät och självlänsande, och dess rejält formade genomföringar täpps inte åt.

8  Färdigt utrustad

 • Alla Faster-modeller kommer färdigt utrustade med bl.a. en Raymarine Axiom 9" -kartplotter med CPT-S-givare, hydraulstyrning samt Trolling Control -hastighetsjusteringsfunktion för t.ex. trollingfiske.

9  Faster & Honda – fem års garanti

 • Såväl Fasterbåtarna som Honda utombordarna ges 5 års garanti. För närmare garantiuppgifter kontakta din närmaste Faster & Honda -återförsäljare.

10 Faster ja Honda -prerigg

 • Fasterbåtarna förmonteras redan på fabriken för Hondas utombordare. Honda är världens största och mest erfarna tillverkare av fyrtaktsutombordare och lanserade den första fyrtaktssnurran redan år 1964. Honda har genom tiderna varit den mest köpta fyrtaktsutombordaren i världen. Orsaken till framgången är den unika tekniken, den moderna designen och den ytterst tysta gången samt det strikta miljötänkandet som Honda tillämpat från första början.

Bildgalleri

Stäng
Stäng