Nya Faster 460 TH och 625 SC premiärvisas på Flytande båtutställningen i Helsingfors 17.-20.8.2017

Uiva2017 - panoraamakuva

Fasters nya båtmodeller 460 TH & 625 SC premiärvisas på Helsingfors Flytande båtmässa

Uiva2017 - suhe 7x5

Helsingfors Flytande båtutställning ordnas åter i HSK:s medlemshamn på Drumsö 17.-20.8.2017. Faster & Honda -båtpaketen kan du bekanta dig med på E-bryggan.

I år ställer vi på Flytande båtmässan ut två nya modeller, och därtill naturligtvis hela Fasters modellprogram (fritidsbåtar) inklusive Faster 625 CC som lanserades på Helsingfors båtmässa i februari 2017.

I tillägg till Faster & Honda -båtpaketen som finns utställda vid E-bryggan, kan besökare även bekanta sig med den fiskeutrustade RayFast II -båten på fiskeområdets brygga. RayFast II har utvecklats i samarbete med Raymarine Finland, Juha Snell Oy och Oy Brandt Ab/Honda Marine Finland.

FASTER 460 TH är en robust drömbåt för fritidsfiskare. Nyhetsmodellen har en stor, öppen durk, och den är utrustad med en rorkultsstyrd utombordare. Struktursmässigt är Faster 460 TH precis lika starkt och stadigt byggt som Faster 460i (pulpetbåt) med samma skrovförstärkningar och flytmaterial, men tack vare att styrpulpeten borttagits, återstår en rymlig, öppen durk, lämplig för fiskare eller större varutransporter. Båten har registrerats för upp till 50 hk:s utombordare, men går bra redan med en 20 hk:s utombordare. Ett fartfyllt, men ytterst hållbart, alternativ!

Längd: 4,60 m
Bredd: 1,85 m
Vikt: n. 300 kg
Antal personer: 5
Rekommenderad motoreffekt: 20 - 50 hk

FASTER 625 SC är systermodell till Faster 625 CC som introducerades på Vene17Båt -mässan i februari 2017. Nyheten har dubbla styrpulpeter med en helt och hållet ny design, och dem emellan står en robust mellandörr som hjälper till att göra akterns passagerarutrymme skyddat från vind. Den rymliga fören lämpar sig bra till större transportbehov medan passagerarutrymmet i aktern passar bra till att socialisera sig med familj och vänner. Som tillbehör kan köpas t.ex. ett bord med fot till akterns däck samt ett lådkylskåp.

Mer information om nyhetsmodellerna publiceras på hemsidan inom kort.

Mer om Flytande Båtutställningen på Drumsö kan du läsa på www.uiva.fi 

Välkommen till Honda-bryggan!

Bildgalleri


Tillbaka till listan

Stäng
Stäng